Om oss

Vår misjon

Vi i Skilthandelen har en enkel misjon: å tilby høykvalitets skilt til døra, postkassen og husveggen til rimelige priser med rask levering.

 

Vår historie

I 2023 skiftet vi navn fra Postens Skiltbutikk til Skilthandelen. Vi har siden oppstart i 2008 vært Posten sin nettbutikk for kjøp av skilt og postkasser. Butikken driftes av Bas Kommunikasjon - et Posten eid selskap. 

Vi overtok driften av skiltbutikken i 2015 med et ønske om å modernisere og forbedre tilbudet til kundene våre.

Vi har siden da utvidet vårt sortiment med flere typer skilt, design og materialer. Vi har også investert i ny teknologi og utstyr for å øke vår produksjonskapasitet og kvalitet. 

 

Vår nåtid og fremtid

I dag er vi en av de ledende leverandørene av skilt i Norge, med over 60 000 fornøyde kunder hvert år. Vi tilbyr et bredt utvalg av skilt, fra postkasseskilt og dørskilt til husnummerskilt og postkasser. Vi har også et brukervennlig nettsted hvor du kan lage skiltet ditt og få en forhåndsvisning før du bestiller.

Vi har store planer for fremtiden. Vi ønsker å fortsette å utvikle våre produkter og tjenester, og tilby enda mer variasjon og tilpasning til våre kunder. Vi ønsker også å utvide vår markedsføring og nå ut til flere potensielle kunder i Norge. Vi ønsker å bli den foretrukne skiltleverandøren for alle som trenger et skilt til sitt hjem.

 

Vår målgruppe

Vår målgruppe er alle som trenger et skilt til sitt hjem. Vi har skilt for enhver smak, stil og budsjett. Enten du vil ha et enkelt og elegant skilt, et fargerikt og morsomt skilt, eller et skilt med ditt eget bilde eller logo, har vi det du trenger.

Vi vet at våre kunder verdsetter kvalitet, pris og service. Derfor tilbyr vi skilt som er laget av slitesterke og værbestandige materialer, som tåler all slags vær. Vi tilbyr også frakt og MVA inkludert i prisen, slik at du slipper å betale ekstra. Vi har også rask levering, som vanligvis tar mellom 3 og 8 virkedager.