Postkasse Lyngør, svart

Pakkepostkasse
Få plass til både små til mellomstore pakker – i tillegg er det rikelig plass til å ha brevsendinger og aviser trygt oppbevart i kassen ved ferier og reiser.

Denne postkassen har dobbel sikring mot utfisking av post. Når lokket åpnes ligger en solid stålplate klar for å ta imot posten. Posten legges på flaten og slippes ned i kassen når lokket stenges. Stålplaten sperrer av oppbevaringsrommet og sendingene ligger trygt ute av syne. Postkassen rommer mengder med post, samt små til mellomstore pakker.

Postkassen er sikret med en 5-stifts sylinderlås i uttaksdøren, og det følger med 3 stk nøkler.

Størrelse
B: 39 cm. H: 101 cm. D: 29 cm

Brev/pakkeluke
Mottar pakker opptil 32 x 28 x 9 cm (kan variere utfra formen på sendingen). Små til mellomstore pakker.

 

 

 

SKU
10004
kr 2 799,00

Materiale
Postkassen produseres i galvanisert, europeisk stål. Pulverlakk.

Lås

Lyngør har en solid sylinderlås montert i uttaksdøren. Det følger 3 nøkler med postkassen, som kan kopieres hos låsesmed.

Bytte lås? Lås kan kjøpes separat ved behov. Kraftig sikret mot utfisking av pakker med en ekstra skråplate av stål på innsiden av postkassen.

Tilbehør
Postkassen har 4 skruehull i bunnen og kan monteres direkte på flatt, hardt underlag. Festemateriale egnet for valgte underlag kjøpes hos byggevarehandel/ jernvarehandel. For feste i jord kan den monteres med monteringsfot for nedgraving.