Standard adressemerker

Postkasseskilt

Adressemerkene er laget i solid plast og har kraftig tape på baksiden, slik at det sitter i år etter år på de aller fleste underlag.

Størrelse: 32x78mm

 

Hvordan finne ditt bruksenhetsnummer?

www.seeiendom.no kan eiendommen søkes opp enten ved å bruke kommune-, gårds- og bruksnummer (eventuelt feste- eller seksjonsnummer), eller ved å skrive inn vegadressen i søkefeltet. "Vis mer informasjon om eiendommen" viser bruksenheter i bygget.

Bruksenhetsnummeret består av en bokstav og fire tall. Bokstaven og de to første tallene angir hvilken etasje leiligheten ligger i, og de to siste angir leilighetens nummer i etasjen, regnet fra venstre mot høyre. Hvis du trenger hjelp til å finne bruksenhetsnummer/bolignummer, må du ta kontakt med kommunen din

Bestille til borettslag eller sameie?
Legg inn en samlebestilling  

SKU
0001
kr 139,00

Maksimalt antall tegn: 25

Maksimalt antall tegn: 7

Adressemerking ved flytting
Når du flytter, skal bruksenhetsnummeret oppgis på flyttemeldingen til folkeregisteret.

Bokstaven og de to første tallene angir hvilken etasje leiligheten ligger i, og de to siste angir leilighetens nummer i etasjen, regnet fra venstre mot høyre. For eksempel:

  1. H0201: H står for hovedetasje, 02 står for andre etasje og 01 står for første bolig til venstre.
  2. Du bor i Strandgt. 2 H0203: H0203 viser altså at leiligheten ligger i andre etasje, og at det er den tredje leiligheten fra venstre.

Bokstaven forteller om du bor i en Hovedetasje, Loftsetasje, Underetasje eller Kjelleretasje. De to første tallene sier hvilken etasje inngangen til leiligheten din ligger i. De to siste tallene er leilighetens nummer i etasjen, regnet fra venstre når man kommer opp trappen (i Oslo og Bærum regner man fra venstre utenfor inngangsdøren til huset).

For mer informasjon om bruksenhetsnummer gå inn på Kartverket sine sider her